Datum: 08-02-2020

Hoe werkt de blacklist?

In het gastenoverzicht van MyTourist bevindt zich een button genaamd "blacklist". Deze maakt het mogelijk om gasten te markeren als ongewenst. Bij vervolgboekingen voor deze gast (mits deze herkend wordt op basis van overeenkomende contactgegevens) ontvang je een notificatie zodat je alert bent.

Wanneer andere MyTourist gebruikers een gast aan de blacklist hebben toegevoegd, zal je daar tevens een melding van ontvangen wanneer deze gast een reservering bij jou plaatst. Dit verloopt geheel anoniem.

Met de blacklist functionaliteit houden we gezamenlijk vervelende gasten, die bijvoorbeeld overlast veroorzaken of wanbetalers zijn, buiten de deur.

Datum: 08-02-2020
Is je vraag beantwoord?
Wij vinden het belangrijk jou van het beste antwoord te voorzien. Daarom optimaliseren we graag onze kennisbank. Heeft dit artikel jou geholpen en is jouw vraag beantwoord?
De meest gebruikte zoektermen: "Hoe koppel ik Booking.com?", "Prijsprofielen", "Hoe wijzig ik de taal?", "Domeinnaam koppelen"

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Akkoord