Hoe werkt de vrijblijvende demo periode?

De gratis en geheel vrijblijvende proefperiode van MyTourist maakt het mogelijk om zonder kosten hotel software uit te proberen. Omdat we niet van 'addertjes en kleine lettertjes' houden, vinden we het belangrijk dat je na deze periode niet voor onverwachte kosten komt te staan. Er wordt dus nooit een abonnement in rekening gebracht na jouw proefperiode. Er wordt altijd eerst contact met je gezocht om te overleggen of de software volstaat en of je het wilt gebruiken. Pas na jouw bevestiging zullen we een abonnement activeren.

We zullen jouw account niet zomaar uitschakelen en verwijderen, dit doen we pas als we echt geen contact met je kunnen vinden en we je hier eerst over hebben bericht. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat je de software gebruikt en vervolgens al je instellingen en data kwijt bent.

Heb je feedback of ondervindt je beperkingen of kan je iets niet vinden tijdens jouw proefperiode? Start de chat eenvoudig in MyTourist, ook in deze gratis periode staan we graag voor je klaar. Natuurlijk denken we actief met je mee en zullen we kijken of eventuele verbeteringen en suggesties meegenomen kunnen worden in een volgende update.